Huxley - The spirit of science

Jaar 3007: De wereld zoals je ze kent, is weg. De mensheid werd vervangen door machines. Wat ooit groen was, is nu vernietigd. Toen de mensheid Huxley ontdekte als een nieuwe superieure energiebron, zag de toekomst er goed uit. Maar in plaats van de machine te gebruiken voor het algemeen welzijn, leed de meerderheid van de mensen aan honger en ellende..

Jij bent de laatste overlevende, met één missie: help Huxley. Je hebt 44 minuten om de apocalyps ongedaan te maken. Alles wat je nodig hebt om te slagen, is te vinden in je team: adrenaline, een teamgeest en een verlangen om te winnen.

Waar wacht je nog op? De klok tikt!

 

Het spel

Escape Game Waregem stuurt jou en je team op een adembenemend avontuur in virtuele dimensies. Iedereen uit je team kiest een virtueel personage (avatar) voordat de missie "HUXLEY" wordt gestart. Daarna is het aan jullie om alle raadsels op te lossen binnen de tijd!

Je kan het spel spelen van 2 tot 8 spelers1 team bestaat uit maximum 4 spelersVanaf 5 spelers word je onderverdeeld in 2 teams. Per team voorzien wij een game master die het spel in goede banen leidt.

Het wachtwoord is: escapegamewoaregem,Het wachtwoord is: escapegamewoaregem,Het wachtwoord is: escapegamewoaregem,Het wachtwoord is: escapegamewoaregem

Statistieken

Aantal spelers: 2-8

Minimum leeftijd: +12 jaar

Escaping rate: 62%

Tijd: 44 minuten

 

Escaping times

Prijs

2 speler ticket: € 60

3 speler ticket: € 80

4 speler ticket: € 100

4 speler (2vs2) ticket: € 120

5 speler (2vs3) ticket: € 140

6 speler (3vs3) ticket: € 160

7 speler (3vs4) ticket: € 180

8 speler (4vs4)ticket: € 200

 • Vanaf 4 personen studenten korting op woensdag: Op vertoon van je leerlingen/studenten kaart krijg je €5.00 korting per speler!

Disclaimer

 • Je kan het spel in Engels en Duits spelen.

 • Dit is voor jong en oud, door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Het spel is niet griezelig, er zijn geen scènes met bloed, geweld of geweerschoten.

 • Niet geschikt voor hoogzwangere vrouwen.

FAQ

 • Wat is Virtual Reality (Huxley)?

  Bij virtual reality games krijg je een VR bril, hoofdtelefoon en rugzak pc aangeboden. Eenmaal je alles aanhebt kom je terecht in een virtuele wereld. Daarin kan er vrij bewogen worden, waardoor alle hoeken van de virtuele wereld kunnen onderzocht worden.

 • Waar moet ik aan denken als ik een bril draag?

  De meeste monturen(zonder druppelvormige glazen) passen onder de VR-bril. Contactlenzen worden aanbevolen.

 • Kan ik duizelig worden?

  In computerspellen kan verwarring optreden. Sommige spelers hebben last van duizeligheid of misselijkheid, de zogenaamde "bewegingsziekte(motionsickness)". We hebben alle bekende bronnen van verwarring weggenomen, op die manier is de kans dat bewegingsziekte optreedt laag.

 • Hoeveel weegt de rugzak?

  Het gewicht van de rugzak bedraagt 3,8kg. Door de zachte riemen is de rugzak comfortabel te dragen.