Onze Games

Laat je opsluiten in hartje Waregem, werk samen, kraak codes, los raadsels op en ontsnap uit een van onze kamers.

Vindt de fraudeurs in onze Grote Steeple Chase of Help Huxley in onze VirtualReality Game en maak de apocalypse ongedaan.

Win jij de race tegen onze klok?

Vive_Pro_Icon.jpg

Grote Steeple Chase

Één uur voor aanvang van de grote steeple chase blijkt dat er een paard gedopeerd werd. De koers dreigt geannuleerd te worden.

Kunnen jullie de koersdirectie tijdig inlichten over welk paard er uit de race gezet moet worden en zo de race toch nog laten doorgaan of eindigt de 172ste editie in mineur?


Vive_Pro_Icon.jpg

Huxley

Jaar 3007: De wereld zoals je ze kent, is weg. De mensheid werd vervangen door machines. Wat ooit groen was, is nu vernietigd.

Je hebt 44 minuten om de apocalyps ongedaan te maken. Alles wat je nodig hebt om te slagen, is te vinden in je team: adrenaline, een teamgeest en een verlangen om te winnen.


Vive_Pro_Icon.jpg

Coming Soon: Huxley 2

Ontdek het ontstaan van Huxley. Keer terug naar de 19e-eeuwse steampunk wereld en help de professor met zijn levenswerk.

Je hebt 44 minuten om het raadsel te onthullen. Stel alvast je team samen want het wordt een onvergetelijk avontuur. Nog spannender, mooier en ingenieuzer.


 

Woensdag = student discount @ EGW

Student_Discount_WP1-01.png
Student_Discount_WP1-02-01.png
 

Escape Game Waregem opende zijn deuren in 2016. Ondertussen, zijn we met een team van 14 jonge en enthousiaste begeleiders die tijdens het spel een oogje in het zeil houden.

Boeken kan hier onder, ten laatste 2 dagen op voorhand. Wil je toch last minute boeken kan dat via:

mail op egwaregem@gmail.com of

telefoon +32 56 89 42 43

 
 

Kan je niet wachten om te komen spelen?

Aarzel dan niet om nu een reservatie vast te leggen.

Wil je iemand een fantastisch en origineel cadeau geven?

Je kan bij ons cadeaubonnen bestellen.